Ondernemen in Delft

Als kennisintensief bedrijf kunt u op geen betere plek terechtkomen. Delft ademt kennis. Eenderde van de beroepsbevolking heeft een hogere opleiding genoten, de concentratie aan kennisinstellingen is de dichtste van heel Nederland en de aanwezige kennisbedrijven zitten bijna zonder uitzondering aan de top in hun sector.

Delft Technology Partners

Delft Technology Partners ondersteunt nieuwe kennisintensieve bedrijven bij de vestiging en verankering in Delft. Ze verbindt en versterkt bestaande bedrijven en instellingen in Delft door funding, communitybuilding en projectontwikkeling.

powered by TU Delft en Gemeente Delft

Applikon Biotechnology heeft zich in augustus 2013 gevestigd op het Technopolis-terrein in Delft en voelt zich daar als een vis in het water. De directe omgeving en de regio bruisen van de activiteiten om kennis en innovatie te ontwikkelen en te ontplooien. De bundeling van krachten tussen de gemeente Delft en de TU-Delft in Delft Technology Partners vormt daarvoor een unieke voedingsbodem. Deze voedingsbodem biedt mooie kansen voor een instrumentatiebedrijf als Applikon om haar producten te blijven verbeteren met high-tech innovaties en daarmee, als MKB'er uit Delft, wereldwijd een vooraanstaande positie te blijven innemen."

— Arthur Oudshoorn (Applikon)