Ondernemen in Delft

Als kennisintensief bedrijf kunt u op geen betere plek terechtkomen. Delft ademt kennis. Eenderde van de beroepsbevolking heeft een hogere opleiding genoten, de concentratie aan kennisinstellingen is de dichtste van heel Nederland en de aanwezige kennisbedrijven zitten bijna zonder uitzondering aan de top in hun sector.

Delft Technology Partners

Delft Technology Partners ondersteunt nieuwe kennisintensieve bedrijven bij de vestiging en verankering in Delft. Ze verbindt en versterkt bestaande bedrijven en instellingen in Delft door funding, communitybuilding en projectontwikkeling.

powered by TU Delft en Gemeente Delft

Wetenschap als inspiratie voor innovatie. Logisch dat we kozen voor het Science Park van de TU Delft - het kennishart van Nederland. Zowel de TU, Start Ups, technologiebedrijven in directe omgeving, als de gemeente Delft stimuleren tot samenwerken en om kennis te delen. Hier voelt 3M zich perfect op zijn plaats. Ons nieuwe gebouw is met het Innovation Center een inspirerende plek om te brainstormen, ideeën te scopen en projecten te stagen. In dit ecosysteem en ondersteund door onze 3M laboratoria in België en over de hele wereld, kunnen we deze ideeën verder ontwikkelen tot concrete producten."

— Patrick Rogiers (Managing Director 3M Benelux)